Informatie u moet weten vóór u gaat vergelijken!

Schrobmachine huren

De aanschaf van een schrobmachine en schrob zuigmachine is heel prijzig. Wat dacht u van het onderhoud en de verplichte terugkerende keuringen die gerelateerd zijn met het gebruik op een professionele wijze. Daarnaast heeft u misschien een schrobmachine voor een korte periode nodig (tijdelijk), misschien wel voor een eenmalig of een jaarlijks terugkerende schoonmaak klus. Juist om de bovengenoemde redenen is het meestal doelmatiger en financieel aantrekkelijker om een schrobmachine te huren.

Een schrobmachine huren kan bij tal van ondernemeingen. ZO kunt u online huren en offline bij de beter bekende verhuurbedrijven. Voor het gemak hebben tal van deze verhuurbedrijven ook een plaats in de grotere doe het zelf ketens. U kunt uw schrobmachine afhankelijk van uw wensen en behoeftes huren bij:

Boels Verhuur – biedt al jaren een helpende hand aan bouw en industrie. Met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen moeten voldoen. Vanuit meer dan 200 vestigingen in binnen en buitenland is er altijd een Boels in de buurt. Waar u ook met een karwei of een project bezig bent. Altijd met de geschikte machines, het beste gereedschap en het juiste advies!

Speciaal voor de particulier heeft Boels aantal samenwerkingsverbanden met bouwmarkten en meer dan 1000 verhuurshops in gerenommeerde bouwmarkten. Deze shops bieden elke klusser de mogelijkheid bij hem of haar in de buurt snel professioneel gereedschap te huren.

Huurmaat – is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie van de meest uiteenlopende gereedschappen en machines, voor zowel bedrijven als particulieren. Behalve uitstekend gereedschap ook deskundig advies van goed opgeleid personeel.

HuurMax – verhuurt machines en gereedschap aan professionele bouwbedrijven en handige doe-het-zelvers. In de 12 verhuurshops in Nederland kunt u terecht voor de meest uiteenlopende schrobmachines. HuurMax geeft u graag advies over het juiste product voor uw klus.

WE Reinigingstechniek – biedt de oplossing met korte- en langetermijn verhuur van een veegmachine of schrobmachine. U huurt een veeg/schrobmachine voor bepaalde of onbepaalde tijd waarbij u geen investering hoeft te doen en hiermee de onvermijdelijk investeringsaanvraag uit de weg gaat. Uiteraard is deze huur inclusief de benodigde technische service.

Leca verhuur – de schrobmachines van Leca Verhuur zijn kwalitatieve machines die eenvoudig en ergonomisch te gebruiken zijn, en zorgen voor een perfect resultaat.
Ze kunnen stuk voor stuk ingezet worden voor intensief gebruik.

Industrial Cleaning – is gespecialiseerd in de verhuur van bemande veegmachines en schrobmachines voor uw bedrijfsvloeren, magazijnen, parkeergarages, sporthallen en voor opleveringsschoonmaak.