Informatie u moet weten vóór u gaat vergelijken!

Schrobmachine Fabrikanten & Leveranciers

Kärcher
Kärcher schrobmachines, schrob-/zuigmachines en polijstmachines bieden een veelheid aan technische mogelijkheden voor optimale vloerreiniging en glanzend polijsten. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen en wisselende omstandigheden.

Kärcher schrobmachines en schrob-/zuigmachines zijn de beste keuze in omgevingen waar superschone en hygiënisch vloerreiniging noodzakelijk is, ongeacht de ondergrond. Ook zijn er apparaten voor specifieke vereisten, zoals voor werken langs randen, polijsten van vloeren, roltrapreiniging en voor grote oppervlaktes. Bij de zwaardere types

Nilfisk-Advance
Nilfisk-Advance is gespecialiseerd in het leveren van professionele reinigingsapparatuur die voldoet aan de verwachtingen van klanten. Dit is gebaseerd op onze ervaring van meer dan een eeuw en onze traditie voor het leveren van innovatieve en kwalitatieve producten. Onze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van onze uitgebreide productlijnen en onze goede service. Wij geloven dat een goede langdurige relatie gebaseerd is op een open communicatie/dialoog. Op deze website kunt u inzicht verkrijgen in onze organisatie, productlijnen, de verschillende service overeenkomsten evenals inzicht in onze kwaliteits- en milieu doelstellingen.

Tennant Company
Harde vloeroppervlakken worden schoon, droog en veilig voor voetgangers als ze geschrobd zijn met de innovatieve FaST-technologie. Bescherm uw werknemers, bezoekers en gasten terwijl u de vloeren schoon en mooi houdt. Maakt bijna elk oppervlak schoon, van nauwe gangen en kleine overdekte ruimtes tot parkeerplaatsen en op luchthavens.

Hako
De naam Hako is al sinds het begin van de jaren 50 een begrip voor kwaliteits- producten voor vloerreiniging en landschapsonderhoud. Hako is vandaag de dag een van de wereldwijde en leidende producenten van machines voor binnen- en buitenreiniging en het onderhoud van onze leefomgeving.

De tevreden klant is bij Hako de eerste doelstelling en staat centraal. Daarom zien wij het als onze plicht u, als klant, te voorzien van een professioneel advies, producten die rendement opleveren en van een dienstverlening die verder gaat als het begrip “service”.

Romac
Romac is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van professionele (vloer)reinigingsmachines,
zowel NIEUW als OCCASION/ALS NIEUW

Romac is dealer van de Italiaanse merken Fimap en Duster; deze fabrikanten maken deel uit van de Ruffo-groep waaronder ook de merken Comac en TMB vallen. Fimap is op dit moment het meest innoverende merk op de markt en de machines kenmerken zich door byzondere prestaties, goede prijs-kwaliteitsverhoudingen en een zeer breed assortiment