Informatie u moet weten vóór u gaat vergelijken!

Schrobmachine & Accessoires

Een schrobmachine is letterlijk een machine geschikt voor het aandrijven van een schijfvormig hulpstuk ten behoeve van het machinaal bewerken van een vloer. Reinigingsmachines zoals de schrobmachine worden vaak met verschillende benamingen aangeduid. Dit gebeurt zowel door de gebruikers als de fabrikanten en leveranciers. Een schrobmachine wordt ook aangeduid met de navolgende termen:

  1. schrobmachine
  2. boenmachine
  3. schrobzuigmachine
  4. eenschijfmachine of eenschijfsmachine

Alle bovengenoemde reinigingsmachines hebben veelal de zelfde functionaliteiten en werken op de zelfde manier. Een schrobmachine reinigt snel, effecitief en efficient onder andere vinyl-, beton- en tegelvloeren en ook het boenen van hout en parket kan met een schrobmachine gedaan worden.

Schrobmachine huren – indien u een eenmailge klus heeft of niet te veel geld wilt investeren een dure reinigingsmachine kunt u ook een schrobmachine huren. Op de pagina schrobmachine huren leest u hier meer over.

Schrob zuigmachine – is eingelijk het zelfde als een schrobmachine. het woord zuig geeft eingelijk alleen maar de extra functionaliteit weer. Nadat de schrobmachine de vloer heeft nat geschrobt wordt het vuile water direct van de vloer opgezuigt.

Schrobmachine particulieren – ook voor het gebruik thuis is een schrobmachine ideaal voor het reinigen van de vloeren. Vooral als u te maken heeft met vuil dat er met normaal boenen niet weg gaat. Een keer per jaar uw vloer met een schrobmachine reinigen verlengd de levensduur van uw vloer.

Schrobmachine bedrijven – voor veel bedrijven is een schone vloer een absolute must. Een schone vloer geeft niet alleen een goede indruk maar zorgt ook voor een prettige en veilige werkomgeving. Met name aan vloeren in de levensmiddelenbranche en horeca worden door diverse regelgevingen bijzondere eisen gestelt.