Informatie u moet weten vóór u gaat vergelijken!

Schrob zuigmachine

Een schrob zuigmachine is een ander woord voor een schrobmachine. In de benaming schrob zuigmachine zijn de twee voornaamste functionaliteiten weergegeven. Namelijk dat een schrobmachine in eerste instantie functioneert als boenmachine, waarna het vervuilde water wordt opgezogen door een zuigmond.

De schrobzuigmachine is er in verschillende twee types namelijk de:

  1. Schrobzuigmachine walk-behind of achterloop-modellen,
  2. Schrobzuigmachine ride-on of opzit-modellen.

Schrobzuigmachine walk-behind of achterloop-modellen
De walk-behind of achterloop schob zuigmachine heeft een modern design, compact formaat en een zeer degelijke en daarmee duurzame constructie. Standaard zijn alle schrob zuigmachines uitgevoerd met krachtige zuigmotoren en een instelbare hoge borsteldruk voor een optimaal resultaat.

Walk-behind schrob zuigmachine is gebaseerd op zowel comfort, veiligheid en plezier voor de gebruiker, als ook productiviteit, lage onderhoudskosten, tevredenheid van het personeel en arbeidskostenbesparing voor de koper.

Schrobzuigmachine ride-on of opzit-modellen
De Ride-on schrob zuigmachine wordt ingezet wanneer intensieve reiniging van grotere oppervlaktes gewenst is. De ride-on of opzit schrob zuigmachine is compact en zeer stabiel. Voor de diverse reinigingseisen zijn de borstels of pads eenvoudig uitwisselbaar, zodat uw schrob zuigmachine multifunctioneel inzetbaar is.

Door de hoge werksnelheid van de schrobzuigmachine en de mogelijkheid vlak langs muren en hoeken te reinigen zijn extra werkzaamheden niet meer noodzakelijk. De schrobzuigmachine is voorzien van de beste aandrijving die een eenvoudige reiniging van opritten en hellingen mogelijk maakt.

Bediening van de schrobzuigmachine is zeer makkelijk waardoor iedereen in staat is om op de juiste wijze en met een goed resultaat te werken. Zo zijn de meeste modellen voorzien van het ‘one-touch’ principe, waarbij met één druk op de knop alle instellingen automatisch in werking worden gezet.

Het aanbod van walk-behind en ride-on schorbmachines is zeer groot, het is dus aan te raden u goed te laten informeren voor u een keuze maakt.